مگر اهالي رسانه، سربازان جنگ نرم نيستند؟


در دوران دفاع مقدس، هنگام حضور در جبهه جنگ، ما را با تمام تجهيزات نظامي مسلح مي کردند که بتوانيم در برابر دشمن بعثي از ميهن و انقلاب به نحو احسن دفاع کنيم. با اينکه امروز ماهيت جنگ تغيير کرده و همه مسئولان معتقدند که دفاع همچنان باقي است و جنگ نرم خطرناک تر از جنگ سخت است اما برنامه ريزي ها نشان مي دهد که از حرف تا عمل فاصله بسيار است.



مسئولان محترم  در سخنراني ها و بيانات شيواي خود به طور مرتب، اهالي رسانه را سربازان جنگ نرم مي خوانند ولي عملا کار مثبتي براي تجهيز اين سربازان جنگ نرم انجام نمي پذيرد.



در آمريکا، پنتاگون براي جنگ نرم عليه ايران سالانه بودجه اي بيش از 55 ميليون دلار اختصاص مي دهد، ولي در جمهوري اسلامي ايران هيچ بودجه اي براي مقابله با جنگ نرم نداريم. صهيونيستها بر اساس برنامه پروتکل 24 گانه خود سالانه ميليونها دلار صرف ساخت برنامه هاي مخرب فرهنگي از طريق ماهواره، اينترنت، مطبوعات و . براي ضربه زدن به انقلاب اسلامي ايران مي کنند و ما فقط مي خواهيم به شعار مرگ بر اسراييل اکتفا کنيم. اگر شعارهاي انقلابي همراه با اقدام عملي باشد موثرتر نيست؟



در پروتکل دوازدهم از پروتکل 24 گانه ضد بشري يهود که براي نابودي اسلام و حتي مسيحيت تنظيم شده طرح ها و برنامه هاي دقيق و مخربي جهت تسلط بر مطبوعات و بنگاههاي خبري جهان آمده که آگاهي از مفاد آن کمک بسيار خوبي به ما مي کند که خود را براي مقابله با نقشه هاي شيطاني صهيونيستها بيشتر آماده کنيم.



يکي از طرح‌ها و برنامه‌هاي بزرگان يهود قبل از برپايي حكومت مجاني خود براي نابودي كشورها و دولت‌ها بعد از استقرار حكومت جهاني يهود، ترويج «آزاديخواهي» و يا «آزادي مطبوعات » است كه از رهگذر آن، كشورها، دولت‌ها و ملت‌ها را دچار فساد و از هم پاشيدگي مي‌كند.



چندي پيش جلسه صميمانه اي در بسيج رسانه هرمزگان با حضور فرمانده محترم سپاه امام سجاد (ع) برگزار شد و تعدادي از خبرنگاران و اهالي رسانه به بيان مشکلات و دغدغه هاي خود پرداختند و اميدوار بودند که حداقل سپاه پاسداران به داد آنها برسد اما فرمانده سپاه نيز مانند مدير کل ارشاد و بقيه مسئولان دولتي و انقلابي سخن گفت و همه با نااميدي جلسه را ترک کردند.



البته رسانه هاي ما دوست دارند که به ارزشها و بحث مقابله با تهاجم فرهنگي بپردازند ولي به دليل اينکه با مشکل اقتصادي مواجه هستند قادر به انجام رسالت خويش به نحو احسن نيستند. حداقل توقع اهالي رسانه از فرمانده سپاه اين است که لااقل بسيج رسانه استان را تقويت کند تا بتواند برنامه هاي خود را به اجرا بگذارد. بسيج رسانه اي که فقط داراي يک نفر نيروي ثابت بوده و بودجه اي جهت اجراي برنامه هاي خود در اختيار نداشته باشد چگونه قادر خواهد بود به مقابله با جنگ نرم بپردازد؟



 



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : رسانه ,برنامه ,اهالي ,سربازان ,مقابله ,سپاه ,بسيج رسانه ,اهالي رسانه ,فرمانده سپاه ,براي نابودي ,اسلامي ايران ,اهالي رسانه، سربازان
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بازرگانی پیمان الکتریک فروش انواع ماژول سمیکرون آلمان 33993055-021 راهنماي محتوا نويسي زرگر دیـکــداش راديولوژي دندان علی گنجی زاده پالِن بیت PollenBit Michael پویا کالا آموزشگاه فنی و حرفه ای آتی گام شهرستان نجف آباد Joshua